Bojanke sa brojevima – mnogo više od onoga što nam se čini


Toliko mnogo pozitivnih stvari u globalu je rečeno o bojankama i aplikacijama za bojenje. U poslednje vreme se pojavio novi trend na internetu i svi su apsolutno poludeli za njim: bojanke sa brojevima. Hajde da za trenutak ostavimo na stranu sve online bojanke i aplikacije za bojenje, i da se posvetimo isključivo benefitima bojanki sa brojevima, naročito na njihov pozitivan uticaj koji imaju na one najmlađe.
Read more

Upoznajte nove virtuelne prijatelje


Danas skoro svako na telefonu ima nekog virtuelnog ljubimca poput macke koje govori ili psa koji prica, ali sada su se pojavili potpuno novi i drugačiji virtuelni prijatelji! Oni nisu mačke i psi koji govore, oni su apsolutno šarmantni, simpatični i neodoljivi. Upoznajte Pinokija koji govori, najbolju drugaricu Anu i fenomenalnog Deda Mraza! Da li postoji još jedno u mesto u vašem srcu za novog prijatelja? Pa, naravno! Svaki novi prijatelj je nova avantura, vreme je za nove avanture!

Read more

Najbolje aplikacije za Uskrs 2018


U susret jednom od najvažnijih hriščanskih praznika, svi mi tražimo najbolji način da proslavimo ovaj Uskrs sa svojom porodicom i prijateljima. U današnje digitalno doba, možemo naći i neke manje konvencionalne načine da ovaj praznik proslavimo i unesemo još više zabave dok uživamo u Uskršnjim jajima ovog proleća. Neke zabavne aktivnosti mogu vam još više ulepšati ovaj predivan praznik i ostaviti vam predivne uspomene. Da bismo vam dali ideje kakve te aktivnosti mogu biti, napravili smo listu najboljih aplikacija sa Uskršnjom temom i temom Biblije. Zabavite se dok ih isprobavate!

Read more

Top 5 stvari koje možete raditi tokom Uskršnjih praznika


Uskršnji praznici se bliže, da li ste spremni? Koliko god voleli da provodimo kvalitetno vreme sa decom, veoma je teško ispuniti im svaki dan zanimljivim aktivnostima kada ne idu u školu tokom praznika. Znamo da vam ponestaje strpljenja, zato smo za vas spremili listu najboljih 5 aktivnosti koje možete raditi sa decom tokom praznika.

Read more

Zašto tinejdžerke i mlade dame treba da odrastaju uz virtuelne ljubimce?


Adolescencija je poput rolerkostera. Fizičke, psihološke i emocionalne promene često izazivaju konfuziju, manjak samopouzdanja, promene raspoloženja i pojačanu osetljivost. Ono što se dešava tokom tinejdžerskih dana utiče na pravac u kom će njihov život teći. Prema tome, veoma je važno u tom periodu naći aktivnosti koje će smanjiti emocionalnu napetost. Jedna od najpopularnijih aktivnosti za tinejdžere je posedovanje virtuelnih ljubimaca. Oni, baš kao i pravi ljubimci, pomažu tinejdžerima da se opuste i zaborave na sve blesave tinejdžerske probleme.

Read more