Postoji mnogo aplikacija koje su namenjene za sve ljubitelje hrane. Bilo da želite da isprobate neki novi recept, nađete preporuku za izbor vina ili čak testirate vaše znanje po pitanju hrane i pića, ove aplikacije morate imati na telefonu.

Ovo je spisak aplikacija koje preporučujemo svim gurmanima:

1. Allrecipes Dinner Spinner

Aplikacije sa receptima za hranu su odlična stvar koju možete imati na svom telefonu. Sa preko 40 000 recepata i 30 000 ljudi koji svakodnevno objavljuju svoje recepte, aplikacija Allrecipes Dinner Spinner je odličan izbor za sve ljubitelje hrane. Možete sačuvati vaše omiljene recepte, gledati video kako se korak po korak priprema hrana, praviti liste za kupovinu i podeliti magiju koju ste napravili u kuhinji sa prijateljima i porodicom.


Get it on Google Play

2. Kviz o Hrani

Evo malog iznenađenja za sve gurmane! Sada možete pokazati svima da ste vrsni poznavalac hrane i pića! Ako mislite da znate sve o domaćim jelima, probajte da date odgovore na pitanje vezana za internacionalnu kuhinju! Jedna stvar je sigurna: aplikacija Kviz o Hrani inspirisaće vas da pripremite ukusno jelo na koje ste potpuno zaboravili ili za koje ranije nikada niste čuli.


Get it on Google Play

3. Kitchen Timer

Ukoliko vam se je desilo da vam hrana zagori, onda je ovo savršena aplikacija za vas. Uz aplikaciju Kitchen Timer, nikada više nećete imati problema u kuhinji sa previše skuvanim ili zagorenim jelima, jer će vas tajmer podsetiti da je vaše jelo gotovo. Sada možete praviti složena jela i to nekoliko u isto vreme, jer aplikacija sadrži dva tajmera i veoma je jednostavna za upotrebu.


Get it on Google Play

4. Hello Vino: Wine Assistant

Koliko puta vam se desilo da ne znate koje vino da izaberete u restoranu jer je izbor prevelik? Kako da znate koje vino da izaberete? Uz aplikaciju Hello Vino: Wine Assistant više nećete imati takav problem. Ako niste sigurni koje vino da odaberete u restoranu ili kupite u prodavnici, ova aplikacija je savršen izbor. Sada ćete znati koje vino se slaže najbolje sa određenom hranom, moćićete da odaberete vino za različite prilike, ili čak napraviti personalizovani izbor vina na osnovu vašeg ukusa.


Get it on Google Play

5. Food Planner


Planiranje obroka je za neke veoma bitna stvar. Na taj način se hranite zdravije, spremate domaću hranu i štedite prilikom kupovine. ali, pravljenje spiska za kupovinu i planiranje dnevnih i nedeljnih obroka može ponekad biti stresno. Zbog toga postoji aplikacija Food Planner koja vam može pomoći i olakšati kreiranje dnevnih i nedeljnih obroka.


Get it on Google Play

Nadamo se da ćete pronaći savršenu aplikaciju koja će zadovoljiti sve vaše apetite! 🙂