Groznica za Noć Veštića sve češće traje danima. Kad dođe ovo doba godine, ljudi vole da iskuse neku posebnu i drugačiju vrstu uzbuđenja. Iz nekog čudnog razloga, skoro svi vole da budu u konstantnom stanju straha i na taj način osete atmosferu ovog praznika. Iz tog razloga smo napravili odabir najinteresantnijih aplikacija i igrica koje ti mogu pomoći da održiš duh i raspoloženje sablasnosti.

Za početak, promeni melodije na telefonu. Iako većina nas voli da doživi ovaj praznik vizuelno, strašni i sablasni zvuci su jedan veeeliki deo Noći Veštica, i takođe mogu da unesu strah u kosti. Pravo je vreme da se na pomalo neobičan način našališ sa ljudima iz okruženja tako što ćeš iskoristiti neku od užasno strašnih melodija za mobilni, kao i zvuka za SMS, notifikacije i alarme. Preuzmi svoju aplikaciju Strašni zvuci ili Melodije – Noc Vestica, i prepadni svoje prijatelje do daske tako što ćeš im puštati jezive korake, škripu vrata, urlikanje vukova i zao smeh. S druge strane, možeš da upotpuniš svoj degutantan kostim melodijama i zvucima iz Horor Zvuci i Melodije aplikacije pune vampira, čudovišta i duhova.

Halloween

Daj lični pečat svom telefonu tako što ćeš postaviti strašne i grozne slike za pozadinu. Ako ništa drugo, mogu da ti budu dobar podsetnik za to kako kostim treba da izgleda. Sigurno možeš da izazoveš dodatnu stravu i jezu odabirom slika iz aplikacije Strašne Pozadine za Mobilni ili Gotske Slike za Pozadinu, na primer. Jezive lutke, tamne šume i mesečina su možda baš one stvari potrebne za početak strašne žurke za Noć Veštica.

Halloween

Učini slike i selfie-je strašnijim uz pomoć aplikacije Halloween Photo You. Izmeni i doteraj svoje fotke dodavajući stikere veštica, bundeva, Drakulinih oštrih zuba, ludih šešira i čega sve ne. Dodatna zabava na socijalnim mrežama ti je zagarantovana.

Halloween

Hrabre curice će obožavati da igraju Halloween Girl Costume Party i Halloween Makeup me – igre oblačenja sa mnoštvom raznobojne šminke, ožiljaka, stikera, čudnih frizura i kontaktnih sočiva. To može da ih natera da se maskiraju u blede duhove i krenu od vrata do vrata u potrazi za slatkišima (trick or treat).

Halloween

I roditelji mogu ludo da se zabave sa svojim mališanima uz Halloween Family Games: Puzzle for Kids & Toddlers. Možete da predstavite atmosferu i koncept Noći Veštica čak i onim najmlađima. U ovoj aplikaciji postoji 20 slagalica, od kojih biraju one koje im se sviđaju i slažu ih; moguće je čak i snimiti i preslušati strašne dečije glasiće koje će izgovoriti specijalno za Noć Veštica; takođe, nudi im se 12 crno-belih crteža koje mogu da boje najstrašnije što umeju.

Halloween

Jedno od najboljih iskustvara za Noć Veštica je verovatno igranje skrivenih objekata. Hidden Object Mystery: Happy Halloween je jedna takva odlična igrica koja te vodi na jezive avanture kroz uklete kuće, groblja i strašne prizore. Ima 200 nivoa, gde možeš da igraš slobodno bez ikakvog vremenskog ograničenja ili da biraš da ti teče vreme gde je prelaženje nivoa automatski teže. Igrica ti daje i pomoć, tj. Otkriva ti pojedine predmete ukoliko je to potrebno, a ima i mini zabavne igrice. Rešavaj misterije dok ti istovremeno pažnju odvlače grozne slike i zvuci igrice.

Halloween

I na kraju, za one koji vole da igraju match-3 igrice spajanja voćkica, Halloween Fruits Splash te vodi na avanturu spajanja voćkica, strašnih bundeva, lobanja i izrezbarenih jabučica. Prouzrokuj grmljavinu i uživaj u luckastim likovima koji te prate kroz igru.

Halloween

Šta ti biraš za ovu Noć Veštica? Srećni praznici!!