U susret jednom od najvažnijih hriščanskih praznika, svi mi tražimo najbolji način da proslavimo ovaj Uskrs sa svojom porodicom i prijateljima. U današnje digitalno doba, možemo naći i neke manje konvencionalne načine da ovaj praznik proslavimo i unesemo još više zabave dok uživamo u Uskršnjim jajima ovog proleća. Neke zabavne aktivnosti mogu vam još više ulepšati ovaj predivan praznik i ostaviti vam predivne uspomene. Da bismo vam dali ideje kakve te aktivnosti mogu biti, napravili smo listu najboljih aplikacija sa Uskršnjom temom i temom Biblije. Zabavite se dok ih isprobavate!

Biblija Bojanka

Je l’ postoji zabavniji način da svojoj deci predstavite Bibliju i religiju od bojanki? Kako deca dok odrastaju vole da se izražavaju kroz crtež i bojenje, ovo je zasigurno jedan od najlakših i najzanimljivijih načina da im se predstavi ovako ozbiljna tema. Pogledajte bojanke sa temom Biblije, odaberite najlepše crteže i ulepšajte Uskrs i sebi i svojim mališanima. Zašto je to dobra ideja? Zato što je to kreativan način da provedete kvalitetno vreme sa svojim klincima dok ih istovremeno kroz jednostavne crteže za bojenje učite zašto je religija važna.

Bojanke za Uskrs

Ukoliko želite nešto jos zabavnije, probajte sa bojankom za Uskrs i pokažite svojim mališanima šta zapravo predstavlja ovaj praznik. Jedinstvene prolećne i Uskršnje bojanke su dobar način da probudite kreativnost kod dece. Međutim, ovi kreativni crteži su takođe i za odrasle jer su jedan od najlakiših načina da se opustite i pobedite svakodnevni stres. Možete pustiti vaše mališane da sami odaberu svoje omiljene +Uskršnje crteže poput uskršnjih zeka, jaja, koka, cveća itd. i zabaviti se ili organizovati takmičenje u bojenju za celu porodicu. Najbolje od svega je što se neće zabaviti samo vaša deca nego i vi.

Isus Slike Za Pozadinu

Slične bojankama, ali mnogo veselije i realističnije, slike za pozadine sa temom Ususa.će vas podsetiti na njegovo žrtvovanje. Odaberite inspirativne slike bebe Isusa, raspeća, Isusovih statua, freski i još mnoge druge.

Pozadine za Uskrs

Ukoliko vam nije dovoljno da se okružite slatkim zekama, šarenim Uskršnjim jajima i drugim Uskršnjim dekoracijama, unesite malo prazničnog duha i u svoj mobilni telefon uz prelepe slike za pozadinu za Uskrs. Ova aplikacija nudi veliki izbor veselih Uskršnjih pozadina za telefon pomoću kojih ćete svojoj okolini najbolje pokazati svoje praznično raspoloženje.

Hriscanska Duhovna Muzika

Da biste upotpunili ovaj praznični vikend, preuzmite preslatke tematske pesme. Popularna aplikacija Hriscanska Duhovna Muzika nudi muziku napravljenu specijalno za ovaj ili neki drugi praznik. Neka vam vreme provedeno sa porodicom bude još lepše uz duhovnu muziku, muziku za misu i liturgiju, molitve i pesme slavljenja.

Šta god odlučili za ovaj Uskrs, ne zaboravite da je vaše pozitivno raspoloženje najbitnije. Uskrs je, jedan od najsvetijih dana u godini. Okružite se svime što asocira na Uskrs, od slika za pozadinu, preko melodija i pesama ili jednostavno budite kreativni i organizujte porodično takmičenje u bojenju bojanki. Provedite ovaj Uskrs u ljubavi i slozi sa svojim najdražima. Srećan Uskrs svima!