Danas skoro svako na telefonu ima nekog virtuelnog ljubimca poput macke koje govori ili psa koji prica, ali sada su se pojavili potpuno novi i drugačiji virtuelni prijatelji! Oni nisu mačke i psi koji govore, oni su apsolutno šarmantni, simpatični i neodoljivi. Upoznajte Pinokija koji govori, najbolju drugaricu Anu i fenomenalnog Deda Mraza! Da li postoji još jedno u mesto u vašem srcu za novog prijatelja? Pa, naravno! Svaki novi prijatelj je nova avantura, vreme je za nove avanture!

Svi virtuelni ljubimci imaju neke uobičajene elemente, ali i istovremeno i neke jedinstvene karakteristike. Zato, pre nego što počnete sa igrom pročitajte dobro njihove osobine i karakteristike, izaberite onog koji vam se najviše sviđa i započnite igru. Neke od zajedničkih karakteristika podrazumeva hranjenje ljubimaca kada su gladni, kupanje kada su prljavi, igre oblačenja i ušuškavanje pred spavanje. Sada ćemo vam reći šta je posebno kod Pinokija, Ane i Deda Mraza i šta ih čini potpuno drugačijim i zanimljivijim od svih prethodnih!

Pinokio koji Govori

Đepeto je stari stolar. Sanjajući kako ima sina, on pravi drveni lutku. Na njegovo iznenađenje, jednog jutra otkriva da njegova lutka govori i hoda. Nazvao ga je Pinokio i uz pomoć vile njegovi snovi se pretvaraju u stvarnost!

Tako ide priča o divnom Pinokiju…a sada, pruža vam se jedinstvena prilika da budete prijatelj sa njim! Razgovarajte sa Pinokijom i on će ponoviti sve što kažete na smešan i zabavan način! Igrajte mini igre kao što su iks oks i papir kamen makaze i beskrajno ćete se zabaviti. Takođe, možete igrati igre oblačenja i obući ga po najnovijoj modi ili ga jednostavno slušati kako svira klavir i uživati uz divne melodije.

Uz ovog divnog virtuelnog prijatelja, deca će naučiti da je najbolje da uvek govore istinu…u suprotnom Pinokijev nos će porasti! 🙂 Uživajte sa vašim najboljim prijateljem svaki dan!


Get it on Google Play

Moja najbolja drugarica Ana

Najbolji uzor za decu

Deca mogu mnogo toga dobrog da nauče igrajući igrice sa virtuelnim prijateljima.

Virtuelni prijatelji mogu zaista poslužiti kao dobri uzori deci, mogu im pomoći u odabiru hobija ili kako da dodatno razviju svoju originalnost i kreativnost. Ana, na primer, ima kolekciju svojih nalepnica i veoma pažljivo ih čuva kak oih ne bi izgubila. Takođe, najbolja prijateljica Ana može pomoći svim malim devojčicama da bolje razumeju kako prijateljstvo zaista funkcioniše i koliko je bitna briga jednih o drugima. Pružajući ljubav i pažnju svom virtuelnom prijatelju svakodnevno, naučiće decu da rastu u zaiste divne osobe pune pažnje i ljubavi prema svakom.

Moja najbolja drugarica Ana je najsađa devojčica koja govori i koja dorasta u divnu mladu devojku koja će odmah osvojiti vaša srca.


Get it on Google Play

Deda Mraz

Učinite vašu decu nasrećnijom na svetu tako što ćete im omogućiti da pričaju sa Deda Mrazom

Imati prijatelja poput Deda Mraza je zaista nešto posebno! Milioni dece odrasta, uči i zabavlja se sa virtuelnim prijateljima koji pričaju, pa zašto ne bi i vaše dete?

Slušajte novogodišnje i božićne pese zajedno, pišite čestitke za Novu godinu za prijatelje i rodbinu i smejte se dok slušate Deda Mraza kako priča najzabavnije viceve na svetu! Zaboleće vas stomak od smeha! Deda Mrazu je potreban odmor od silnog deljenja poklona i želi da se druži baš sa vama. Upoznajte ovog veselog dekicu sa bradom i slušajte šta ima da vam kaže. U stvari, on će zapravo ponoviti sve što mu kažete ali na zaista zabavan način!

Ako budete dobri, Deda Mraz će vas nagraditi najboljim poklonom na svetu! Uživajte u praznicima glavom i bradom sa neodoljivim Deda Mrazom!


Get it on Google Play

Igre sa virtuelnim ljubimcima i prijateljima su sve više i više popularne, neverovatan su izvor zabave i divan način da provedete zabavno vreme sa vašom decom. Vaša deca će zaista moći da nauče divne stvari, razviju originalnost i naučiti kako je lepo brinuti o drugima uz istovremenu zabavu i smeh!

Izaberite vašeg novog prijatelja – Pinokija koji sanjari, preslatku devojčicu Anu ili šarmantnog dekicu sa bradom – Deda Mraza i spremite se za nezaboravnu avanturu!