Koliko puta ste se probudili u toku noći i čuli različita pitanja poput “Ko je otkrio Ameriku?“ ili “Koliko nogu ima pauk?“ Nikada ne znate šta će sve detetu pasti na pamet i šta bi moglo da vas pita pa čak i usred noći. Vaša deca rastu, razvijaju se, postavljaju milion pitanja svakodnevno, što znači da ćete morati da odgovorite na svako “ko, šta, gde, kada, kako i zašto?“ I tako u nedogled. 🙂

Zaokupite pažnju deci
Ukoliko tražite nešto što bi vašu decu zaokupilo, a istovremeno bi nešto naučili i zabavili se, onda su edukativne igrice poput različitih edukativnih kvizova prava stvar. Kao roditelj, mišljenja sam da deca treba da se igraju napolju, a ne da sede i bulje u još jedan smart uređaj. Ali, kada je to nemoguće, igrice kao što su kvizovi opšteg znanja, kviz o životinjama ili hrani, odličan su izbor. Najbolje od svega je što se možete igrati zajedno sa svojom decom i provesti kvalitetno vreme.

Izgradite čvrstu vezu sa decom

Provođenje kvalitetnog vremena sa decom je od velikog značaja, i roditelji treba da budu više uključeni u život svojih mališana. Igrice kvizova predstavljaju zabavan način za učenje i poboljšavaju opšte znanje. Edukativni kvizovi, ili kako ih mnogi nazivaju “sport za mozak“, povećavaju potencijal za učenje kod deteta, poboljšavaju pravopis i vokabular, kao i kompetitivne veštine. Veliki broj dece usvajaju nove informacije na prirodan način – najbolje uče dok slušaju, gledaju ili rade određene stvari. Na vama je da otkrijete kako mozak vašeg deteta najbolje funkcioniše putem igranja različitih edukativnih kvizova.

Testirajte vaše male pametnjakoviće

Kviz Opšteg Znanja

Pokrenite radoznale umove ovim kvizom znanja. Kviz Opšteg Znanja sadrži veliki broj trivijalnih pitanja i odgovara iz različitih kategorija, kao i zanimljivu činjenicu za svako pitanje u kvizu na koje date odgovor. Igrajte ovaj kviz zajedno, ludo se zabavite i naučite mnogo toga što niste znali.


Get it on Google Play

Geografija kviz

geografija kviz

Ovaj Geografija Kviz je pogodan za decu svih uzrasta, ali i za celu porodicu. Kviz sadrži pitanja vezana za gradove, države, zastave ali i specifičnija pitanja za napredniju decu i ljubitelje geografije. Svako pitanje je praćeno slikom i zabavnim činjenicama, koje pomažu deci da brže zapamte i nauče na zabavan način.


Get it on Google Play

Kviz iz istorije na srpskom

Kviz iz istorije

Vreme je da pređemo na istoriju. 🙂 Igrajte kviz sa decom i slušajte odgovore koje smišljaju mali radoznali umovi. Moja deca smatraju da je istorija preteška zbog prevelikog broja datuma, brojeva i činjenica koje treba upamtiti. Ali, kada sam im pokazala ovaj kviz, pokazali su veliko interesovanje, i odjednom istorija je postala veoma zabavna. Sa preko 150 pitanja, odgovora i zanimljivih činjenica, ova aplikacija predstavlja pravi izvor znanja za sve one koji traže zabavne načine za učenje.


Get it on Google Play

Želite da vidite vašu decu kako razmišljaju, trljaju male glavice u potrazi za odgovorima i ponosno tapšu kada daju tačan odgovor? Onda igrajte zajedno edukativne kvizove, zabavite ih i zaokupite, i pomognite im dok prolaze različite faze učenja.